La moblització popular de l’Assemblea de Sant Martí atura un nou desnonament al districte


sabadell

Aquest divendres 30 de gener l’Assemblea del districte de Sant Martí ha dut a terme una nova mobilització popular que ha forçat al Banc Sabadell a aturar el desnonament de la Mari Carmen, veïna del barri que veia amenaçats els seus drets fonamentals per part d’aquesta entitat financera.

A les 11:00 hores l’Assemblea ha irromput a una oficina del Banc Sabadell situada a la Rambla Prim, a l’alçada del carrer Binèfar, on s’ha exigit una reunió urgent amb el director de la sucursal i s’ha dut a terme una assemblea veïnal a les portes del banc.

Durant aquesta acció, membres de l’Assemblea han denunciat la naturalesa criminal de la banca i el capitalisme, sistema que genera injustícia i desigualtat social i que acaba amb els drets de la classe treballadora.

Els assistents han fet una crida a organitzar la resposta obrera als barris del districte, a través d’assemblees populars a peu de carrer.

Aquesta nova protesta de l’Assemblea de Sant Martí ha obligat al banc a paralitzar el procés de subhasta del pis i a concretar una reunió amb la persona afectada per tal de renegociar les condicions de la seva hipoteca i que aquesta veïna pugui tenir garantit el dret a l’habitatge.

L’acte ha tancat denunciant a les Associacions de Veïns i Veïnes del districte, que des de fa anys estan desmobilitzant els barris i no lluiten pels interessos dels treballadors i treballadores.

Anunciant una altra victòria popular, la jornada de lluita ha tancat amb crits de “lluitar, crear, poder popular!”.

Aquesta entrada s'ha publicat en 3. Habitatge i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari